Prijzen zijn incl. btw
Aantal in mijn winkelwagen:
Terrasana Shoyu (Japan) bio
Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generaties lang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 12 maanden, en dat proef je!
Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoodles, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi.
Bewaren
Koel en donker bewaren.
Water, SOJAbonen*, TARWE*, zeezout, koji-ferment.
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 259 kJ / 61 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren | 0 gram 0 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers | 5,7 gram 0 gram |
Vezels | 1,1 gram |
Eiwitten | 9,0 gram |
Zout | 15,4 gram |
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden
Merk | Terrasana |
---|---|
EAN | 8713576271621 |
Artikelcode | 270.1062 |
Inhoud | 250 ml |
Biologisch | Biologisch |
Keurmerk | Biologisch |